Kandiaihe

on

received_1180941545254225 (2)

Halusin jakaa teille viime päivien kutkuttavimmat uutiset opintoihini ja tulevaisuuteeni liittyen. Muutama päivä sitten minulla oli nimittäin ensimmäinen kanditapaaminen.

Niille, joille yliopistoelämä on tuntematonta, tämä tarkoittaa sitä, että kandivaiheeseeni (opintojen ensimmäiset 3 vuotta) kuuluva kirjallisuuskatsaus on nyt virallisesti saatu alulle. Nyt minulla on otsikko tälle parikymmentäsivuiselle työlle, eli se on vain tekemistä vaille valmis. Opintoni ovat vasta puolessa välissä kandivaihetta, mutta teen kandityön jo tänä kesänä. Syynä on se, että olen lähdössä vaihtoon kolmannen vuoden keväällä, joka on juuri se aika kun kandityö tulisi normaalisti kirjoittaa. Siksi tuntuukin, että opinnot ovat menneet hurjaa vauhtia eteenpäin ja nyt olisi siis taas uusi etappi saavutettavana.

”Vegaaniruokavalion yhteys raskauden etenemiseen ja syntyvän lapsen hyvinvointiin”

Kävin siis tapaamassa kandiohjaajaani ja päätimme lopulliseksi otsikoksi ”Vegaaniruokavalion yhteys raskauden etenemiseen ja syntyvän lapsen hyvinvointiin”. Valitsin itse tämän aiheen, sillä olen ollut aina hyvin kiinnostunut raskauteen ja vauvoihin liittyvistä asioista. Vegaaniruokavalion valitsin aiheeseeni siksi, että se on  mielestäni hyvin ajankohtainen ja myös sellainen erityisruokavalio, johon tulee kiinnittää erityistä huomiota raskauden aikana. Olen kyllä innoissani siitä, että voin kirjoittaa aiheesta, joka oikeasti kiinnostaa minua ja toivon, että voisin tulevaisuudessa hyödyntää oppimaani raskausajan ruokavaliosta niin kotona kuin työelämässäkin. Olisi hienoa päästä työskentelemään aiheen parissa esimerkiksi yrittäjänä tai jossain muussa muodossa.

Kandityö tulee olla valmiina elokuun loppuun mennessä, jonka jälkeen ne esitetään seminaareissa syyskuussa. Tämä tarkoittaa siis sitä, että tuleva kesäni vierähtää siis kirjoittelemisen parissa. Kuitenkin itselläni on tiedossa kesällä myös kandivaiheen harjoittelujakso, jonka tulen suorittamaan touko-kesäkuussa Aruballa, Karibialla (josta varmasti lisää myöhemmin). Tämä kuuden viikon harjoittelu katkaisee varmasti kyllä osittain tahtia.

Inspiroitunein mielin mennäänkin tätä kevättä eteenpäin! Mitä ajatuksia teille herää vegaaniruokavaliosta raskauden aikana?

♥ Marika

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s