Courage is like a muscle. We strengthen it by use. -Ruth Gordon

IMG_20180607_105122_189[13035]

Harkan puoliväli häämöttää muutaman päivän päässä. Asiat ovat alkaneet tasoittua ja olen todellakin pystynyt nauttimaan ajastani paljon enemmän sekä klinikalla että sen ulkopuolella. Tärkeimpänä tekijänä on se, että olen oppinut kuinka kommunikointi toimii ohjaavan lääkärin kanssa. Teen töitä melko suurien persoonien kanssa, joka tuo oman lisämausteensa täällä työskentelyyn. Olen myös saanut uusia ihmisiä ympärille enkä ole joutunut viettämään kaikkea vapaa-aikaani yksin. Ne jotka minut tuntee, yksin oleminen ei kuulu vahvuuksiini.

IMG_20180525_225602_723

Mitä nämä viime viikot ovat pitäneet sisällään?

Paljon uuden oppimista. Ja kyseenalaistamista.

Koulujuttuja. Osallistuin mm. Joensuussa toteutettuun 7 tuntiseen lähipäivään. Heräsin yöllä klo 1:45 onlinesessiota varten ja lopetin klo 9 aamulla.

Kiertoajelun saarella ja informatiivisen historiapaketin ohjaavan lääkärin ja hänen vaimonsa kanssa.

Eläimiä. Saldona kissojen lisäksi mm. liskoja, tuhatjalkaisia, pään kokoisia sammakoita, torakoita….

Uusia tuttavuuksia.

Tanssia.

RANTAA!

IMG_20180605_064059_189[13018]
IMG_20180605_064018_494[13022]
IMG_20180605_064042_178[13019]

Olen ihan pakahtunut aina kun saan kommentteja rohkeudestani lähteä tänne. Kiitos tuesta ja ihanista sanoista. Usein ajattelen, että tämä kaikki uuteen astuminen on ihan tavallista, mutta välillä sitä hoksaa arvostaa omaa rohkeuttaan hypätä uuteen ja tuntemattomaan. Tähän asti tämä reissu on vaatinut rohkeuden lisäksi sopeutumiskykyä ja kärsivällisyyttä. Jos mietit, kannattaisiko sinun tarttua johonkin mikä pelottaa ja jännittää, mutta samalla kutkuttaa ja inspiroi, niin voin sanoa omasta kokemuksesta, että todellakin kannattaa. On se sitten uudelle paikkakunnalle muutto, uusi työ, elämäntapamuutos tai ulkomaille lähteminen. Kannattaa heittäytyä ja kokeilla. Elämä kantaa, vaikka asiat eivät menisikään niin kuin olit suunnitellut.

Kertokaa, mitä te haluaisitte kuulla lisää mun ajasta täällä?

♥ Marika

One Comment Lisää omasi

  1. Heikki Palosaari sanoo:

    Marika kun olisit väitös kirjan tenyt oli hyvä

    Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s