Terveydeksi -podcast

WOOPWOOP!
Olen julkaissut kollegani Heidi Peltoniemen kanssa ihka uuden terveysaiheita käsittelevän podcastin.

Jos sinusta tuntuu, että terveellisten elintapojen ylläpitäminen on nykypäivänä kaikkea muuta kuin yksinkertaista, niin tämä meidän podcast on kuin sinulle tehty!

Terveydeksi -podcastin ensimmäisellä tuotantokaudella pohdimme Heidin kanssa sitä, kuinka voimme tässä muuttuvassa maailmassa tehdä arjesta terveellistä, mutta samalla myös joustavaa ja nautinnollista. Kuulet avoimia kertomuksia siitä, kuinka terveysalan ammattilaisillekaan terveellisten elintapojen ylläpitäminen ei ole aina helppoa. Kerromme myös meidän omia kokemuksia ja ajatuksia nykypäivän tuomista haasteista terveydelle.

Podcastin myötä halutaan ottaa myös sinut mukaan pohtimaan omaa arkeasi. Jaksojen teemoina ovat mm. muuttuva työelämä, sosiaalinen media, ekologisuus sekä stressi. Toivomme, että insporoitunut fiiliksemme jaksojen aiheista välittyy myös mikin toiselle puolelle. Vinkkien jakamisen lisäksi juttu saattaa kulkea välillä myös vähän asian vierestä.

Syvemmälle jaksojen teemoihin pääset sukeltamaan kanssamme Instagramissa @terveydeksipodcast. Jaksot ovat saatavilla mm. Spotifyssa ja Podtailissa. Linkit jaksoihin löytyvät myös täältä nettisivuiltani.

Kuullaan podissa!

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s