Palvelut

Ravitsemusluennot ja workshopit

Pidän luentoja ja workshoppeja yrityksille ja yksityisille asiakkaille. Mikäli haluat terveys- ja ravitsemusaiheisen luennon tai osallistavan workshopin esimerkiksi työpaikkasi virkistyspäivään tai muuhun tapahtumaan, ota ihmeessä yhteyttä. Räätälöimme yhdessä toiveisiisi sopivan kokonaisuuden. Aiheina voivat olla esimerkiksi
– arjessa jaksaminen
– aktiivisen arjen ravitsemus
– vinkit kotikokkailuun
– raskausajan ravitsemus
– ruoka-allergiat

”Ihanan positiivinen ja tuomitsematon ilmapiiri ja ihana, ihana workshop. Kiitos!”

Jaksamista ruoasta -workshopin osallistuja

”Kiitos kovasti! Opin itsestäni ja pysähdyin ajattelemaan asioita, joita en normaalisti olisi ajatellut. Olen paljon motivoituneempi muuttamaan tapojani ja kuulostelemaan itseäni.

Jaksamista ruosta -workshopin osallistuja

”Hänellä on selvästi herkkä kohtaamisen taito hyppysissä”

”Aito kiinnostus välittyi vahvasti”

”Hänen ohjaukseen olisi hyvä ja turvallista mennä”

Raskausajan ruokavalio -luennon osallistujat

Ryhmäohjaukset

Haluaisitko muuttaa ruokailutottumuksiasi, mutta konstit ja motivaatio tuntuvat olevan hukassa? Sinusta voi myös tuntua, että sinulla ei ole muutokseen vaadittavaa tukea saatavilla, ja otteen pitäminen terveellisistä elintavoista tuntuu yksin melko haastavalta. Ryhmäohjauksissa saat sekä ammattilaisen osaavan avun että ryhmäläisten vertaistuen.

Tällä hetkellä minulla ei ole ryhmiä ohjattavana täyden kalenterin vuoksi, mutta otan mielelläni vastaan toiveita tulevaa kesää ja syksyä silmällä pitäen.

Millaista ravitsemukseen ja hyvinvointiin liittyvää ryhmää sinä kaipaat? Laita minulle viestiä alla olevan viestikentän kautta.